wie zijn we

Erwin Vande Voorde

Contacteer ons

Sinds 1989
een vaste waarde in de bouwsector

Vande Voorde Erwin werd in 1989 opgericht door, inderdaad, Erwin zelf. In 2001 werd de eenmanszaak omgezet naar een bvba en telde 2 ervaren medewerkers.

Door onze jarenlange ervaring in deze sector staan wij steeds garant voor een perfect eindresultaat, dat eveneens aansluit aan de persoonlijke en budgettaire wensen van de klanten.

Erwin heeft bewust gekozen om verhoudingsgewijs een kleine firma te blijven, zodat hij bij elke uitvoering garant kan staan voor echte kwaliteit.
Het gebruik van onze materialen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit, waardoor wij zeker zijn van ons stuk en u hierbij een garantie kunnen aanbieden van 10 jaar op al onze plaatsingen. Wij werken zowel in de particuliere sector alsook voor bedrijven, aannemers en architecten.

Wat betreft onze uitvoeringstermijnen staan wij steeds sterk in onze planning en worden deze afgesproken termijnen strikt nageleefd.

erwinvandevoorde badkamer nieuw renovatie

Onze specialisaties

– Plaatsen van inloopdouches met 10 jaar garantie op lekkage van de ondergrond.
– Badkamerrenovaties van A tot Z. Wij bieden U 1 aanspreekpunt waarbij alle werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen personeel.
Voordeel hiervan is dat wij garanderen uw badkamer om te toveren op 10 werkdagen. Geen onnodige wachttijden.
– Totaalrenovaties: van volledig strippen tot opbouw en afwerking, nieuwe keuken, nieuwe vloeren enz. Renovatie van A tot Z.