Wat doen wij

Badkamerrenovaties, vloer- en tegelwerken, parket. Totaalrenovaties van volledig strippen tot eindafwerking. 

Contacteer ons

badkamer

Badkamers zijn onze specialisatie. Daarom garanderen wij de oplevering in 10 dagen. Wij leggen ook vloeren, tegels en parket.

Nieuwbouw
of
totaal renovatie

In uw nieuwbouw kunnen wij uw badkamer plaatsen, alsook doen wij allerlei vloerwerken, tegels en parket. Of u wil uw huis volledig renoveren? Erwin doet alles, van strippen tot volledige afwerking.

Binnen- of
buitenwerken

Zowel binnen als buiten vloeren, voeren wij met de meeste zorg uit.

badkamerrenovatie in 10 dagen

Hier zijn we reeds meer dan 30 jaar in gespecialiseerd. Of het nu gaat van een toilet, tot een badkamer met stoomdouche en sauna. Hier onderscheidt onze ruime ervaring inzake creativiteit in samenspraak met ieders budget. Ook voor kleine opdrachten.

Vervangen van bad door inloopdouche of klassiek toilet omzetten naar een hangtoilet. Van inrichting tot oplevering doen wij dit met eigen personeel. Vandaar dat wij u graag beloven om uw badkamerrenovatie uit te voeren in slechts 10 werkdagen.

Ook inloopdouches op maat zijn bij ons mogelijk waarbij het gebruik van waterdichtingsmaterialen zoals een waterdichte en naadloze onderkuip, alsook het bekleden van de wanden en vloer met Schlüter Kerdimat een vereiste zijn.

Hierdoor onze geruststelling in ons uitgevoerd werk alsmede de 10 jaar garantie die wij de klant schriftelijk kunnen bieden!! Wij bieden u graag advies en een vrijblijvende offerte aan. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Referentie Deze zijn steeds verkrijgbaar op aanvraag via uw regio.

wat doen wij?

Vloerwerken

Of het nu gaat van keramische tegels of natuursteen, binnen bevloering of buitenbevloering, al dan niet doorlopend geplaatst in harmonie met uw terras. Wij zorgen steeds voor een juiste en vlakke ondergrond zowel voor verlijming als traditionele plaatsing in een mortelbed.


Dit kunnen wij enkel bekomen door het gebruik van hoogwaardige professionele materialen zoals lijmen en mortels, primers, het naleven van bewegingsvoegen, ontkoppelingsmatten en ontspanningsprofielen. Kortom: steeds de juiste plaatsing voor elke werf.

tegelwerken

Wandtegels voor uw badkamer of keuken? Wandtegels in natuursteen strips zowel binnen als buiten? Een opvallend detail in uw woning?

Hier is het aanbod in het assortiment oneindig. Wel is de juiste plaatsing van de verschillende materialen van groot belang. Ook hier staan wij ons mannetje voor de correcte plaatsing en afwerking van uw wandtegels.

Ook in de afwerking – het voegen – van zowel vloer- als wandtegels wordt voldoende tijd voor uitgetrokken. Bij ons GEEN resterende cementresten. U kan bij wijze van spreken na de afwerking uw meubels herplaatsen.

Parketwerken

Hierbij zijn qua keuze zeer veel mogelijkheden. Zowel massief als meerlaags parket plaatsen wij met de meeste zorg.

Ook voor renovatie – herstelling – hebben wij de juiste machines voor u klaar staan op gebied van stofafzuiging en afwerking.

Wij renoveren uw parket in zijn oude glorie, voorzien van een nieuwe beschermlaag.